Onze diensten

Van kleine tot grote projecten bent u bij ons aan het juiste adres
Custom build

Custom build

Het bouwen van een op maat gemaakt jacht vereist vakmanschap, expertise en creativiteit. Bij Bijstra Scheepsinstallatie kunt u samenwerken met ervaren scheepsbouwers en ontwerpers om een uniek vaartuig te creëren dat aan uw wensen voldoet.

Refit

Refit

Of het nu gaat om een houten, polyester of stalen boot: refit renovatie geeft grootte meerwaarde. Wij voeren compleet technisch renovatie van schepen uit. Daarom bent u voor onderhoud, complete refit en inbouw van geavanceerde techniek bij Bijstra Scheepsinstallatie aan het juiste adres.

Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie

Of het nu gaat om een houten, polyester of stalen boot: onderhoud is altijd van groot belang. Wij voeren technisch onderhoud van schepen uit. Daarom bent u voor onderhoud, complete refit en inbouw van geavanceerde techniek bij Bijstra Scheepsinstallatie aan het juiste adres.

Navigatie en communicatie

Navigatie en communicatie

Waar voorheen de navigatiemiddelen minimaal waren, zijn deze nu niet meer weg te denken. Ongestoord het water op eist dan ook een goed functionerend navigatie- en communicatiesysteem.

Boeg- en hekschroeven

Boeg- en hekschroeven

Bij het manoeuvreren in havens en sluizen is een boegschroef geen overbodige luxe. De uitdaging van de meest boegschroeven is dat de schakelaar de motor op een vol vermogen aanloopt. Hierdoor ontstaat cavitatie, met als gevolg lawaai en minimale stuwdruk.

Beveiliging en veiligheid

Beveiliging en veiligheid

Een jacht is een waardevol bezit. Daarom installeren wij preventie-installaties en controle- en bedieningsapparatuur zorgvuldig.

Mark Bijstra

Over Bijstra Scheepsinstallatie

Al sinds 1998 bieden we maatwerkoplossingen voor alle scheeptechnische installatiewerkzaamheden. Voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers leveren wij gehele elektrische systemen en voeren wij alle scheepsonderhoud van A tot Z uit. Onze specialiteiten liggen uiteen van onderhoud en renovatie tot navigatie en communicatieapparatuur van jachtschepen.

Waarom Bijstra Scheepsinstallatie?

  • Nauwkeurig vakwerk
  • Van A tot Z
  • Jarenlang vaarplezier

Vragen over één van onze diensten? Neem contact met ons op!

Contact