Custom build

Nieuwbouw – op maat gemaakt

Het bouwen van een op maat gemaakt jacht is een nauwgezet proces dat vakmanschap, expertise en creativiteit vereist. Door samen te werken met ervaren scheepsbouwers en ontwerpers, kunt u een uniek vaartuig creëren dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Of u nu droomt van een luxueus motorjacht voor ontspanning of een snel zeiljacht voor avontuur, het resultaat zal een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl en smaak.

Van het kiezen van hoogwaardige materialen tot het bepalen van de ideale indeling en uitrusting aan boord, elk aspect van het ontwerpproces wordt zorgvuldig overwogen. Door professionals zoals Bijstra Scheepsinstallatie, yacht designers, scheepstimmerbedrijven, jachtschilders en cascobouwers bij het project te betrekken, kunt u profiteren van hun expertise en ervaring om een uniek en functioneel jacht te creëren.

Het interieur van het jacht is een essentieel onderdeel van het ontwerpproces. Door uw specifieke wensen en behoeften te definiëren, kunt u ervoor zorgen dat het jacht niet alleen aan uw functionele eisen voldoet, maar ook een oase van luxe en comfort aan boord biedt. Met aandacht voor detail en een focus op uw persoonlijke voorkeuren, kunt u er zeker van zijn dat uw op maat gemaakte jacht een ware weerspiegeling zal zijn van uw unieke stijl en persoonlijkheid.

Meer over custom build

Bekijk ook onze andere diensten

Refit

Refit

Of het nu gaat om een houten, polyester of stalen boot: refit renovatie geeft grootte meerwaarde. Wij voeren compleet technisch renovatie van schepen uit. Daarom bent u voor onderhoud, complete refit en inbouw van geavanceerde techniek bij Bijstra Scheepsinstallatie aan het juiste adres.

Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie

Of het nu gaat om een houten, polyester of stalen boot: onderhoud is altijd van groot belang. Wij voeren technisch onderhoud van schepen uit. Daarom bent u voor onderhoud, complete refit en inbouw van geavanceerde techniek bij Bijstra Scheepsinstallatie aan het juiste adres.

Navigatie en communicatie

Navigatie en communicatie

Waar voorheen de navigatiemiddelen minimaal waren, zijn deze nu niet meer weg te denken. Ongestoord het water op eist dan ook een goed functionerend navigatie- en communicatiesysteem.