Boeg- en hekschroeven

Bij het manoeuvreren in havens en sluizen is een boegschroef geen overbodige luxe. De uitdaging van de meest boegschroeven is dat de schakelaar de motor op een vol vermogen aanloopt. Hierdoor ontstaat cavitatie, met als gevolg lawaai en minimale stuwdruk.

Wij hebben hier dé oplossing voor: een Bow-Adjust Control. Dit zorgt voor de ultieme manoeuvreer en energieoplossing aan boord.

Bow-Adjust Control

Met het Bow-Adjust Control systeem kan de universele motorcontroller omgebouwd worden tot een in toeren te doseren boeg- of hekschroef. Door de accelaratie vertraging komt de waterstroom beter op gang. Het resultaat? Maximale stuwdruk in plaats van cavitatie en lawaai.

Ook de populaire 12 volt systemen kunnen met Bow-Adjust Control uitgevoerd worden. Een groot voordeel van dit systeem is de jarenlange levensduur.

Proportioneel zonder extra accubank
De slimme micro-processor in de Bow-Adjust boegschroef controller maakt het mogelijk om zonder extra accupakket toch een boegschroef aan boord te installeren. Wat en enorm voordeel in ruimte en gewicht oplevert.

Elektrische lier
Met de Bow-Adjust Control kunnen de meeste lieren op een eenvoudige manier gewijzigd worden in een volledig in toeren geregelde lier. Dit zorgt voor veel meer controle en het voorkomt hoge stroom pieken.

Meer over boeg- en hekschroeven? Neem contact met ons op

Bekijk ook onze andere diensten

Custom build

Custom build

Het bouwen van een op maat gemaakt jacht vereist vakmanschap, expertise en creativiteit. Bij Bijstra Scheepsinstallatie kunt u samenwerken met ervaren scheepsbouwers en ontwerpers om een uniek vaartuig te creëren dat aan uw wensen voldoet.

Refit

Refit

Of het nu gaat om een houten, polyester of stalen boot: refit renovatie geeft grootte meerwaarde. Wij voeren compleet technisch renovatie van schepen uit. Daarom bent u voor onderhoud, complete refit en inbouw van geavanceerde techniek bij Bijstra Scheepsinstallatie aan het juiste adres.

Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie

Of het nu gaat om een houten, polyester of stalen boot: onderhoud is altijd van groot belang. Wij voeren technisch onderhoud van schepen uit. Daarom bent u voor onderhoud, complete refit en inbouw van geavanceerde techniek bij Bijstra Scheepsinstallatie aan het juiste adres.