Over ons

Over Mark Bijstra Scheepsinstallatie

Al sinds 1998 bieden we maatwerkoplossingen voor alle scheeptechnische installatiewerkzaamheden. Voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers leveren wij gehele elektrische systemen en voeren wij alle scheepsonderhoud van A tot Z uit. Onze specialiteiten liggen uiteen van onderhoud en renovatie tot navigatie en communicatieapparatuur van jachtschepen. We werken uitsluitend met producten van erkende merken om jachten te voorzien van optimale energievoorziening, comfort, beveiliging en veiligheid. Kortom voor professionele installatiewerkzaamheden van uw schip bent u bij Bijstra Scheepsinstallatie aan het juiste adres!

Vakkennis en nauwkeurigheid

Bij Bijstra Scheepsinstallatie bent u verzekerd van goede kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat uw wensen worden vertaald naar kwalitatieve en duurzame installaties.

Maatwerk

Technisch onderhoud van schepen vraagt om een specifieke kennis. Met de verschillende technieken leveren wij u kwaliteit op maat. Of het nu gaat om een complete refit en inbouw van geavanceerde techniek of het onderhoud van uw jacht. Wij adviseren u graag!

Hoe we te werk gaan

Wij zorgen voor alle scheeptechnische installatiewerkzaamheden. Van binnen tot buiten: wij regelen het! Dit realiseren we door de nieuwste technologie toe te passen. Vooraf bespreken wij wat u van ons kunt verwachten, zodat u niet voor verrassingen zal komen te staan. Wij kijken wat het best bij uw jacht past. Op basis van deze informatie gaan we aan de slag.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Contact
Custom build

Custom build

Het bouwen van een op maat gemaakt jacht vereist vakmanschap, expertise en creativiteit. Bij Bijstra Scheepsinstallatie kunt u samenwerken met ervaren scheepsbouwers en ontwerpers om een uniek vaartuig te creëren dat aan uw wensen voldoet.

Refit

Refit

Of het nu gaat om een houten, polyester of stalen boot: refit renovatie geeft grootte meerwaarde. Wij voeren compleet technisch renovatie van schepen uit. Daarom bent u voor onderhoud, complete refit en inbouw van geavanceerde techniek bij Bijstra Scheepsinstallatie aan het juiste adres.

Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie

Of het nu gaat om een houten, polyester of stalen boot: onderhoud is altijd van groot belang. Wij voeren technisch onderhoud van schepen uit. Daarom bent u voor onderhoud, complete refit en inbouw van geavanceerde techniek bij Bijstra Scheepsinstallatie aan het juiste adres.