Refit

Renovatie van uw jacht

Bij Bijstra Scheepsinstallatie bieden we professionele renovatiediensten om nieuw leven te blazen in uw motor- of zeiljacht. We leggen de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Ons doel is om uw vaartuig veilig te houden en tegelijkertijd de oorspronkelijke stijl te behouden. Onze renovaties omvatten uitgebreide inspecties van technische aspecten, het vervangen van onderdelen en het aanbrengen van esthetische verbeteringen met moderne technologieën.

Door samen te werken met experts zoals scheepstimmerlieden en scheepsstoffeerders, kunnen wij het interieur van uw boot transformeren en de functionaliteit verbeteren. Met slimme ontwerpoplossingen en het gebruik van duurzame materialen streven wij ernaar om het comfort, de uitstraling en de waarde van uw boot te verhogen. Bij Bijstra Scheepsinstallatie streven we ernaar om renovaties uit te voeren die niet alleen voldoen aan uw wensen, maar deze ook overtreffen.

Meer over onderhoud en renovatie? Neem contact met ons op!

Bekijk ook onze andere diensten

Custom build

Custom build

Het bouwen van een op maat gemaakt jacht vereist vakmanschap, expertise en creativiteit. Bij Bijstra Scheepsinstallatie kunt u samenwerken met ervaren scheepsbouwers en ontwerpers om een uniek vaartuig te creëren dat aan uw wensen voldoet.

Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie

Of het nu gaat om een houten, polyester of stalen boot: onderhoud is altijd van groot belang. Wij voeren technisch onderhoud van schepen uit. Daarom bent u voor onderhoud, complete refit en inbouw van geavanceerde techniek bij Bijstra Scheepsinstallatie aan het juiste adres.

Navigatie en communicatie

Navigatie en communicatie

Waar voorheen de navigatiemiddelen minimaal waren, zijn deze nu niet meer weg te denken. Ongestoord het water op eist dan ook een goed functionerend navigatie- en communicatiesysteem.