Navigatie en communicatie

Waar voorheen de navigatiemiddelen minimaal waren, zijn deze nu niet meer weg te denken. Ongestoord het water op eist dan ook een goed functionerend navigatie- en communicatiesysteem. De communicatie tussen schepen onderling met kuststations, havens, sluizen en scheepvaartbegeleiding is dan ook onmisbaar. Voor het onderhoud, de levering en de installatie van alle systemen kunt u bij ons terecht. We adviseren graag over geavanceerde producten, van VHF tot GPRS en satelliet. Zo kunt u vertrouwd het water op!

Multimedia

Bij plezierjachten is internet en tv aan boord niet meer weg te denken. Wanneer het nu gaat om het bestuderen van een weerkaart, het kijken van uw favoriete programma of het luisteren van muziek.

Werkwijze

Een goed functionerend navigatie- en communicatiesysteem is uitermate belangrijk. Daarbij zorgen wij voor een professionele aanpak van werkzaamheden van uw schip. Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken werken wij uitsluitend met geavanceerde merken en de nieuwste technologie.

Adviseren

Evenals de andere werkzaamheden die wij uitvoeren gaan wij nauwkeurig te werk. Het is van belang dat de navigatie- en communicatiesystemen goed werken. Daarom adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Meer over navigatie en communicatie? Neem contact op

Bekijk ook onze andere diensten

Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie

Of het nu gaat om een houten, polyester of stalen boot: onderhoud is altijd van groot belang. Wij voeren technisch onderhoud van schepen uit. Daarom bent u voor onderhoud, complete refit en inbouw van geavanceerde techniek bij Bijstra Scheepsinstallatie aan het juiste adres.

Boeg- en hekschroeven

Boeg- en hekschroeven

Bij het manoeuvreren in havens en sluizen is een boegschroef geen overbodige luxe. De uitdaging van de meest boegschroeven is dat de schakelaar de motor op een vol vermogen aanloopt. Hierdoor ontstaat cavitatie, met als gevolg lawaai en minimale stuwdruk.

Beveiliging en veiligheid

Beveiliging en veiligheid

Een jacht is een waardevol bezit. Daarom installeren wij preventie-installaties en controle- en bedieningsapparatuur zorgvuldig.