Beveiliging en veiligheid

Een jacht is een waardevol bezit. Daarom installeren wij preventie-installaties en controle- en bedieningsapparatuur zorgvuldig.

Stat-X blussysteem

Zorgvuldig onderhoud en inspectie van brandblussystemen is uitermate belangrijk. Het compacte Stat-X blussysteem is milieuvriendelijk, onschadelijk voor mens en milieu en heeft een zeer lange levensduur. De roestvrijstalen verpakking die hermetisch is afgesloten maakt de blusunit bestand tegen temperatuurverschillen en vocht. Daarnaast is het eenvoudig en snel te monteren.

Het Stat-X blussysteem is onder andere geschikt voor:

 Motorruimtes
 Stuurhuizen
 Serverruimten
 Schakel- en meterkasten
 Opslagruimten

Hoe het werkt?

Door één van de 3 elementen van de branddriehoek weg te nemen – brandstof, zuurstof of temperatuur – kan een brand geblust worden. De Stat-X pakt de brand aan waar het chemische proces plaatsvindt. De blussers kunnen elektrisch, thermisch of handmatig worden geactiveerd. Eenmaal geactiveerd verandert het vaste materiaal in snel expanderend materiaal en is de brand binnen enkele seconden geblust.

Meer over beveiliging en veiligheid? Neem contact met ons op

Bekijk ook onze andere diensten

Custom build

Custom build

Het bouwen van een op maat gemaakt jacht vereist vakmanschap, expertise en creativiteit. Bij Bijstra Scheepsinstallatie kunt u samenwerken met ervaren scheepsbouwers en ontwerpers om een uniek vaartuig te creëren dat aan uw wensen voldoet.

Refit

Refit

Of het nu gaat om een houten, polyester of stalen boot: refit renovatie geeft grootte meerwaarde. Wij voeren compleet technisch renovatie van schepen uit. Daarom bent u voor onderhoud, complete refit en inbouw van geavanceerde techniek bij Bijstra Scheepsinstallatie aan het juiste adres.

Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie

Of het nu gaat om een houten, polyester of stalen boot: onderhoud is altijd van groot belang. Wij voeren technisch onderhoud van schepen uit. Daarom bent u voor onderhoud, complete refit en inbouw van geavanceerde techniek bij Bijstra Scheepsinstallatie aan het juiste adres.