slider_img slider_img slider_img slider_img

Diensten - Onderhoud & Renovatie

Onderhoud en renovatie van uw schip is bij ons in goede handen. Wij luisteren naar uw wensen en hebben vele soorten schepen onder onze hoede.

Bijstra Scheepsinstallatie heeft jarenlange ervaring in de jachtbouw. Wij zorgen voor een gedegen advies en uitvoering als het gaat om onderhoud, complete refit en inbouw van geavanceerde techniek.

Door bovengenoemde diensten te combineren met een winterberging bij één van onze partnerlocaties in onder andere Sneek of Lemmer, bent u ervan verzekerd dat uw schip beschermt de wintermaanden doorkomt en bij het aanbreken van het nieuwe vaarseizoen weer geheel vaarklaar voor u ligt.

 

JACHTSERVICE & AANLEG

Zoals al gezegd, zijn wij gespecialiseerd in scheepselektra in zowel nieuwbouw, als in renovatie of restauratieprojecten. Maar ook de aanleg van vuilwatersystemen, de inbouw van motoren, verwarmingssystemen, etc. kunnen wij vakkundig voor u uitvoeren. Kortom alle techniek aan boord van uw schip kunnen wij verzorgen.

Het technisch onderhoud uit handen geven?
Naar wens kunt u het technisch onderhoud van uw boot geheel door ons laten beheren. Wanneer u het beheer uit handen geeft, wordt u automatisch op de hoogte gehouden wanneer uw boot aan zijn jaarlijkse beurt of overige onderhoudswerkzaamheden toe is. Wij houden uw vaaruren, de werkzaamheden en de staat van dienst continu bij. Op deze manier worden de filters tijdig vervangen, zijn wij altijd op tijd met een servicebeurt en heeft u geen omkijken meer naar uw boot!

 

MAATWERK

Elk schip is anders. Ook iedere klant is anders.
Daarom leveren wij uitsluitend maatwerk, volledig toegespitst op uw wensen en behoeften en rekeninghoudend met de mogelijkheden aan boord van uw jacht. Door onze maatwerkoplossingen worden wensen en mogelijkheden altijd ten volle benut.

Vooraf krijgt u van ons een gedegen advies omtrent de uit te voeren installatie en alle daarmee in verband staande apparatuur.

Ook de offerte is op maat zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

 


 

Links

Bent u op zoek naar informatie over bijvoorbeeld scheepstimmerbouw of op zoek naar een jachthaven of winterstalling?

Kijkt u dan eens bij onze links

Nieuws

Wilt u graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, interessante tips en projecten waar wij mee bezig zijn?

Kijkt u dan op onze nieuwspagina

Contact

Postadres:
Molenpaal 6
8608 ZJ Sneek
Tel: (+31) 06-54 32 84 34
info@bijstrascheepsinstallatie.nl
www.bijstrascheepsinstallatie.nl