slider_img slider_img slider_img slider_img

Diensten - Nieuwbouw

Bijstra Scheepsinstallatie is de huisinstallateur voor Simmerskip Yachtbouw.

SIMMERSKIP is een stoere Fries met allervriendelijkst karakter. Simmerskip is de vertegenwoordiging van het andere varen. Een nieuw type laag, handig motorjacht met open kuip of achterkajuit, gestoken in de tijdloze contouren van een stoere werkboot.

 

Simmerskip Yachtbouw gevestigd in Leeuwarden, Friesland, heeft er inmiddels meer dan 20 gebouwd, variƫrend van een 6,50 meter sloep tot 12 meter lang jacht. Een groot deel van deze schepen bewijst zich al jaren in de chartervloot van Yachtcharter Sneek, degelijk gebouwd en onderhoud vriendelijk. De schepen worden in principe in standaard afmetingen geleverd, maar Simmerskip Yachtbouw staat ook open voor uw individuele wensen. Bij ons kunt u terecht voor een "custom built" jacht, zowel qua interieur als exterieur.

Dankzij de rompvorm biedt het SIMMERSKIP gemiddeld 20% meer binnenruimte dan andere klassiek ogende schepen van de dezelfde lengte, dus extra veel ruimte voor uw eigen interieurideeƫn. De combinatie van een ideale rompvorm met de juiste motoren zorgen voor perfecte vaareigenschappen.

Hoog gekwalificeerde medewerkers en de beste materialen van romp tot techniek staan garant voor onbeperkt vaarplezier.

Voor meer informatie omtrent dit prachtige schip vindt u op: www.simmerskipyachtbouw.nl


 

Links

Bent u op zoek naar informatie over bijvoorbeeld scheepstimmerbouw of op zoek naar een jachthaven of winterstalling?

Kijkt u dan eens bij onze links

Nieuws

Wilt u graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, interessante tips en projecten waar wij mee bezig zijn?

Kijkt u dan op onze nieuwspagina

Contact

Postadres:
Molenpaal 6
8608 ZJ Sneek
Tel: (+31) 06-54 32 84 34
info@bijstrascheepsinstallatie.nl
www.bijstrascheepsinstallatie.nl